به نظر مي رسد فقدان آگاهي نيست كه باعث شده انسانها در مباحث زيست محيطي در خواب بمانند بلكه مشكل جاي ديگري است.
وي عكس العمل انسانها به معضلات زيست محيطي را به قورباغه اي تشبيه كرد كه اگر در آب گرم قرار گيرد به سرعت واكنش نشان داده و از فضاي آن خارج مي شود اما اگر به تدريج درجه حرارت آب افزايش يابد پس از چند ساعت يك قورباغه پخته بدون ايجاد عكس العمل در اين موجود توليد خواهد شد.
رضايي بر تجديد نظر در شاخصهاي توسعه تاكيد كرد و افزود: متاسفانه به دليل مستقل فرض كردن شاخصهاي زيست محيطي از ساير شاخصها، ناپايداري در جهان در حال افزايش است. آنچه انسان كمتر متوجه آن مي شود تخريب تدريجي محيط زيست است.
وي گفت: انسان طبيعت را به عكس تبديل كرده و به زودي گل بنفشه را بايد در عكسها جستجو كنيم. انسانها به رويا بسنده كرده اند. بايد منشا اين اتفاق را يافت.
اين روانشناس يونگ افزود: در جامعه پويا حق دادني است نه گرفتني، حيوانات نمي توانند حق خود را بگيرند. بايد تلاش كنيم معنويت به زمين باز گردد. متاسفانه وقتي استانداري به خود حق مي دهد چند درخت قديمي را كه مردم به دور آن طواف مي كردند به جرم خرافه پرستي قطع كند نشانه دهنده سفر خداي ما به آسمان است. درحال حاضر بايد در مسجد با وضو وارد شد ولي در تمام محيطهاي زمين آلوده بود.
وي به اعتقادات گذشته ايرانيان و تقدس نان اشاره كرد و افزود: در كشور بدون مطالعه برج مي سازيم تا با عقده حقارت خود مبارزه كنيم. با عقده حقارت نبرد توسعه را آغاز كرده ايم نه با قدرت جسارت.
رضايي خاطر نشان كرد: در ايران بيشتر مشورت مي كنيم در حاليكه بايد مشاركت كنيم.
۱ نظر:
چیزی که متوجه آن در ضمینه محیط زیست نیستیم این است که ما زندگیمان را مدیون آن هستیم ولی با نگاهی بدون فکر و بچه گانه از بین رفتن محیط زیست را بهانه ای برای سفر به جامهای مدرن و ماشینی میدانیم در حالی که سوخت انرژی مادی و معنوعی مان را از آن میگیریم و شاید به ندرت کسی را پیدا کنیم که از دیدن گلها و زیباییهای طبیعت لذت نبرد و یا انکار کند پس فکر کنیم به چه قیمت داریم قدم به مدرنیسم و زندگی ماشینی می گزاریم ؟
ارسال یک نظر